cicelysowl

Overview

  • Founded Date 3 September 1989
  • Sectors Automotive Jobs
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 5
Bottom Promo

Company Description

Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. För resten måste du göra det själv. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem.

2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Naturligtvis inte bara någon bok, https://pokeransikte.com men en som lär dig mer än bara poker strategi. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet.

Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Varje hand av poker sänds live online som det sker. 3) Välj spelet upp online. En kamera fångar bordet hela tiden. Spelet sänds i liknande format. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Du är fri att använda den till alla dina spel. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö.

Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Vi måste kunna göra en vinst på 50-100 per månad för att det ska vara värt det.

Om vi ska spendera 50-100 per månad på poker, då måste vi kunna generera en vinst på minst 50-100 per månad. Detta innebär att vi måste kunna generera en vinst på cirka 1,2%-2,4%.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo